+31 (0)227 60 30 02
Elke zondag open

Wij hadden zelf een ontwerp gemaakt voor onze keuken

Wij hadden zelf een ontwerp gemaakt voor onze keuken. Dit hebben we bij diverse keukenbedrijven neergelegd. Vergelijking van de verschillende offertes gaf ons een onbevredigend gevoel. Nergens kregen we een heldere offerte. Vooral de bouwkundige kosten zouden onevenredig hoog worden.

Uiteindelijk hebben we het nog eens bij Keukenhof geprobeerd. De gesprekken waren direct constructief. De verkoper respecteerde ons ontwerp en dacht goed mee over de te gebruiken materialen. De offerte was gedetailleerd en begrijpelijk. Geen verborgen slimmigheidjes of meerprijzen. Gewoon recht op en neer en daar houden wij van. Uiteindelijk waren we meer dan 3000 Euro goedkoper uit, dan de eerstvolgende offerte. Voor exact dezelfde keuken. Het verschil met de hoogste offerte was nog veel groter.

 

Dan de montage. Precies op de afgesproken tijd stonden drie eigen monteurs met twee vrachtwagens voor de deur. De heren waren perfect op elkaar ingespeeld. Bouwkundige elementen waren al vooraf in de werkplaats voor gemonteerd. Het was een genot om te zien hoe snel onze nieuwe keuken werd opgebouwd. In de loop van de dag kwam er nog een vierde monteur bij. In de namiddag was vrijwel alles klaar. De volgende dag kwam er nog iemand langs om alles te controleren, de werking van de apparatuur uit te leggen en alles netjes af te stellen. We zijn nu bijna een jaar verder en alles werkt nog als bij de oplevering. 

 

En de betaling? Hoe we dat hebben afgesproken vertel ik hier niet. Ervaart u dat zelf maar.

 

Fam. Spits

Alkmaar

< Terug naar overzicht
Waarom
  • Ruime ervaring
  • Grote showroom
  • Deskundig personeel
  • Eigen montage
  • Scherpe prijzen
  • Klantevredenheid: 8,4!
Contact
Schelphorst 62
1771 SN, Wieringerwerf
t. 0227 603002
IBAN. NL98INGB0651124239
e.

Openingstijden