+31 (0)227 60 30 02
Elke zondag open

Onze nieuwe keuken !

Onze nieuwe keuken !

Toen we na 25 jaar Schagen naar Breezand verhuisden, en een nieuwe keuken toch wel een wens was, hoefden we niet lang na te denken waar deze vandaan moest komen. De vorige nieuwe keuken in Schagen was door Keuken-Hof geleverd, en dat was iets dat tot volle tevredenheid was gebeurd. Keurig volgens gemaakte afspraken, binnen de gestelde tijd, goede service, en wat heel belangrijk was, voor een scherpe prijs. 

Ook nu werd er goed meegedacht over het ontwerp, werden tips aangereikt, het geheel keurig op papier gezet, en wederom een scherpe prijs.  Om zelf de nodige voorbereidingen te kunnen treffen werd er een keurige werktekening voor water, afvoeren, electriciteit etc. aangeleverd, dat zouden we namelijk zelf doen, evenals het afvoeren van de oude keuken.

De levering geschiedde zoals we gewend waren: op tijd aanwezig en op tijd klaar, en het resultaat was een voor ons perfecte keuken, met de inrichting zoals wij die in gedachten hadden gehad.  Goede werkhoogte, ruim voldoende opbergmogelijkheden, een inductiekookplaat, oven, afwas-automaat, koelvriescombinatie, afzuigkap, een pracht van een granito blad, LED-verlichting onder de kastjes, alles was er wat we wilden hebben.

We zijn ondertussen 2 jaar verder, en zijn nog steeds ruim tevreden over de keuken !

 

Louise en Jan Pieper, Breezand.
< Terug naar overzicht
Waarom
  • Ruime ervaring
  • Grote showroom
  • Deskundig personeel
  • Eigen montage
  • Scherpe prijzen
  • Klantevredenheid: 8,4!
Contact
Schelphorst 62
1771 SN, Wieringerwerf
t. 0227 603002
IBAN. NL98INGB0651124239
e.

Openingstijden