Klanttevredenheidsonderzoek cijfer 8,4!

Ruime ervaring
Al meer dan 30 jaar staan wij voor kwaliteit en service voor een scherpe prijs. In een uitvoerig gesprek nemen wij uw keukenwensen met u door, om er zeker van te zijn dat wij niets over het hoofd zien. Vrijblijvend, dus zonder verplichtingen. Maar wel verantwoord en gedegen. Mag het misschien bij zo’n belangrijke aanschaf!

Grote showroom
Onze 1500 m² showroom is zeer ruim en overzichtelijk opgezet. Twee verdiepingen met 60 opstellingen.
Bij ons vind u gegarandeerd uw droomkeuken. Ook leveren wij bijna alle merken inbouwapparatuur.

Deskundig personeel
Onze verkopers zijn zeer deskundig, niet opdringerig en werken niet op provisie. Zij volgen de trends in de keukenbranche nauwkeurig en passen het assortiment moeiteloos aan als de wensen van de consument veranderen.

Eigen monteurs
Onze eigen monteurs kunnen voor een vakkundige installatie zorgdragen. Ook het van tevoren controleren van de keukenmaten bij u thuis behoort tot onze service. Een hele geruststelling als u niet alleen de zekerheid wilt hebben van een doordacht keuken-ontwerp, maar ook van een perfecte installatie. Voorzien van een grote, tot mobiele werkplaats omgebouwde, vrachtauto staan onze monteurs om 07.00 uur op de dag van plaatsing met uw nieuwe keuken bij u voor de deur. En bij ons betaalt u pas als uw keuken is gemonteerd.

Gratis bezorging
Een keuken die u bij ons heeft aangeschaft wordt zonder extra kosten bij u thuis afgeleverd (binnen Nederland,en aan de vaste wal). 


Wij zijn pas tevreden als u dat bent!